Semmi sem lehet fontosabb gyermekeinknél!


Kedves Anyuka, Apuka, Nagyszülők, Tisztelt Támogatónk!

A Heim Pál Gyermekkórház és a Madarász utcai Kórház közös Alapítványaként immár 24 éve törekszünk arra, hogy egyetlen kórházba kerülő kisgyermek se szenvedjen semmiben hiányt, és megkönnyítsük gyógyulásukat.

Köszönjük bizalmukat, melyet hosszú évek óta érzünk a felénk nyújtott adományaikkal és elküldött adójuk 1%-ával, amit ellenőrizhetően az Önök gyermekei, unokái gyógyítására, közérzetük javítására fordítottunk, hogy mosolyt csaljunk arcukra.

Szívből jövő támogatásukból az elmúlt időszakban szép új és modern rendelőket alakítottunk ki. Megújulva várja kis betegeinket a Kardiológiai, Gasztroenterológia Gyermekneurológiai és EEG rendelő, és egyéb helyiségek- melyek átalakításához Alapítványunk 8,5 millió forinttal járult hozzá. Vásároltunk a gyógyításhoz szükséges modern gépeket, műszereket több mint 10 millió forint értékben, pl.ektromos intenzív ágyak Holter 24 órás EKG és vérnyomásmérő készülék Az orvosok és nővérek szakmai fejlődéséhez 3,2 millió forint tanfolyam dijjal járultunk hozzá

Továbbra is bíztatjuk Önöket, hogy látogassanak el hozzánk, győződjenek meg, hogy minden forintjuk biztosan jó helyre kerül

Jövőre nézve kórházunk Vezetősége nagy célokat tűzött ki szeretnék, ha Kórházunk Európa egyik legjobb és leginkább gyermekbarát intézményévé váljon, amihez Alapítványunk minden segítséget megad!

Ehhez kérjükaz Önök segítségét Ami az Önök adójából csak 1%, gyermekeinknek az életet jelentheti!

"ha könnyítek egyetlen életen: nem éltem hiába"

A Kórházunk és kis betegeink nevében köszönöm!
Dr. Kemény János
kuratóriumi elnök

Rendelkező nyilatkozat